сряда , 20 октомври 2021
Начало / България / Българската история – истината
Българската история е изопачена. Каква е истината?

Българската история – истината

Древната БГ история  не е такава, каквато ние я познаваме от училище и от университета. Незнайно защо, но голяма част от истината е променена, но истината  излиза наяве

Преди няколко години ветеринарният лекар д-р Пламен Пасков и още няколко доброволци с различни професии, говорещи много езици,  включително и древни езици, се събират и започват да правят свои частни проучвания на древната българска история.

Тези доброволци са изследвали редица оригинални артефакти като каменни надписи, пергаменти, кожа, древни книги и други.

Информацията, която тези хора откриват коренно се различава от онова, което официалната история не само българската, приемат за достоверна информация.

Българската история е изопачена. Каква е истината?

Д-р Пламен Пасков твърди, че е виждал древен ръкопис на Паисиевата история. Там името на книгата, написана от Свети Паисий не е „История славяноболгарская“, а „История славно болгарская“.

Друга интересна подробност,  на която д-р Пламен Пасков  заостри нашето внимание е свързана с името на Омуртаг. Всъщност името му е Мортаг. Буквата „о“ в началото на името е гръцка и е определителен член.

Във видеата по-долу ще научите още много интересни и любопитни подробности, които звучат напълно реални.

А какво ще се случи с реалната българска история от древността? Никой все още не може да каже, но истината трябва да излезе на бял свят.

Ако това, което д-р Пламен Пасков и неговите съратници твърдят се окаже напълно вярно, няма защо да се чудим, че баба Ванга, Слава Севрюкова и други предричат как България ще бъде могъща страна след години.

 

loading...

Вижте още

На All Inclusive с нахапани кюфтета и мръсни стаи

Пореден случай на мръсотия и лошо обслужване в български хотел За пореден случай на недобро …