четвъртък , 28 октомври 2021
Начало / България / На All Inclusive с нахапани кюфтета и мръсни стаи

На All Inclusive с нахапани кюфтета и мръсни стаи

Пореден случай на мръсотия и лошо обслужване в български хотел

За пореден случай на недобро обслужване в хотел по българското черноморие показа Нова ТВ в свой репортаж. Клиенти на хотел в Черноморец разказаха за оферта от тризвезден хотел, която била „ол инклузив“ и звучала примамливо. Обстановката в хотела обаче нямала нищо общо с предложението.

Клиентите били принудени да ядат много лоша храна и да пребивават в ужасни санитарни условия по стаите с

„Още с пристигането ни първото нещо, което ме шокира бе следобедната закуска. Уж баница, а беше хляб със сирене и яйце. Предлагат ни почти само яйца – сварени, пържени.. Дават ни начупени и отхапани кюфтета и кренвирши“, заяви Красимира.

Жената е платила 250 лева за 4 нощувки. Красимира се оплакала от лошите условия, но единственото, което се променило за нея било, че служителите на хотела изгонили нея и семейството й.

„Платила съм си още нощувки и съм изяла цялата тая помия, която ми дадоха. Не може да ме пъдят“, заяви тя.

И разказа за това как й сервирали супа топчета, в която топчета почти нямало. Тя попитала къде са топчетата, на което служител на хотела й отговорил: „Изяж моите“.

Други гости също се оплакаха. Според някои от тях по стаите няма достатъчно хавлии, имало течащи казанчета на тоалетни, а чаршафите били недостатъчно добре изпрани.

no-comment.bg

loading...

Вижте още

Идиоти.цом

От 1 юни вече можем да използваме домейни и на кирилица. За това небивало техническо …