четвъртък , 9 декември 2021
Начало / България / Не исках да го изтъквам, но някак си ме принудихте

Не исках да го изтъквам, но някак си ме принудихте

“Не исках да го изтъквам, но някак си ме принудихте, скъпи съграждани, братя и сестри българи. Първо ще споделя с вас личния си пример – върнах се в България само и единствено да бъда редом с „вас“ за бъдещето на родината ни! Върнах се от чужбина, зарязвайки абсолютно всичко! Върнах се, защото вярвах във вас, че ще бъдем рамо до рамо всички заедно!
Върнах се, защото силно вярвах, че ще има наистина много свободни българи, които са готови да отстояват и бранят както собствената си, така и свободата на родината ни! Това, което видях днес, беше смазващо, скъпи братя и сестри. Видях, че САМО една шепа хора от цял един народ е готова да се бори срещу вашето робство. Една шепа хора, която иска да защити семействата и да отстоява правата си, като граждани и като суверенна държава.
Въпреки вашата робска ценностна система, НИЕ няма да се откажем, нито да се предадем! Ще се борим до самия край! На всички вас, които само умеете да говорите и не давате пет пари дори за бъдещето на собствените си деца, искам да кажа едно: или се събуждайте, докато е време, или останете позор за всеки истински човек, пролял кръвта си за Майка България!“
loading...

Вижте още

На All Inclusive с нахапани кюфтета и мръсни стаи

Пореден случай на мръсотия и лошо обслужване в български хотел За пореден случай на недобро …