вторник , 25 януари 2022
Начало / Любопитно / Норбеков: Мога да направя от всеки човек богаташ

Норбеков: Мога да направя от всеки човек богаташ

В интервю за „България днес“ акад. Мирзакарим Норбеков разкрива своята система за забогатяване на хората

„В тази система вземаме под внимание практически резултати от изследвания. Например срещаме с екипа ми финансово успешен човек, правим му психологически портрет и откниваме какво има у него, което другите хора не притежават. След това изследваме други успешни хора и пак сваляме модела. Във втория етап внедряваме това качество на характера у хора, които го нямат, и в третия етап стартираме краен механизъм и получаваме резултат. И е готов планът ни как един средностатистически човек да бъде успешен в бизнеса. После взимаме обикновени, тренираме ги по този начин и получихме 11 милиардери и още 100 милионери“ – споделя в интервюто акад. Норбеков.

„Мога да направя от всеки човек богаташ. И това не е измислица, а факт, имам доказателства. При това ние тези хора на бизнес не сме ги обучавали. Същността на нашите занятия е във формирането на нови автоматизми. Ние работим в областта на несъзнателното, защото коренът на всеки проблем се намира дълбоко в подсъзнанието. Ако там не се внесе ред, всеки опит за разрешаването му е безрезултатен“ – убеден е акад. Норбеков.

На въпрос: „Вие ли възпитавате децата си?“, акад. Норбеков отговаря: „Не. Те си имат гувернантки и възпитатели. Разбира се, това се случва под моето ръководство и методи. Не искам децата ми да растат в средите на богатите. Такова проклятие не ми е нужно. Сред заможните се живее добре, когато нямаш деца. Но когато ги имаш, домът ти трябва да е на такова място – нито на бедни, нито на богати. Най-важното е децата ти да се чувстват свободни“ – споделя акад. Мирзакарим Норбеков.

Норбеков твърди, че е разработил система за това как хората сами да станат богати

Световноизвестният лечител бе в България, за да представи книгата си „Опитът на един глупак 3“ на издателство „Жануа 98“.

„С нея се връщам към възпитанието на децата и важната роля на семейството“ – казва Норбеков.

loading...

Вижте още

Европейската космическа агенция намери изгубената сонда на кометата 67P/Чурюмов-Герасименко

Европейската космическа агенция намери своята сонда на кометата 67P/Чурюмов-Герасименко. Досега не беше известно къде точно се …